
وصفه اليوم تتميز انها على الطريقة الايطالية طريقة لعمل السمك المختلف مع الفلفل الالوان و الطماطم و العديد من المكونات الاخرىة و قدميه و حضريه بطريقة سهلة
المقادير:
-
اى نوع من السمك حسب الرغبة
-
سكر
-
جزر
-
فلفل الوان طماطم بصل
-
ليمون
طريقة التحضير:
الطريقة :
1 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها الزيت
2 – نضع السمك عليها و نشوحه و نحمره حتى ينضج
3 – نضع قى الطاسة على النار الزيت و نضيف اليها البصل
4 – نضيف اليهم الفلفل الالوان و نضيف اليهم الطماطم و نقلب المكونات معا جيدا
5 – نتركهم على النار قليلا و نصبهم على السمكة فى طبق التقديم
بالهنا و الشفا
1 – نضع طاسة على النار و نضيف اليها الزيت
2 – نضع السمك عليها و نشوحه و نحمره حتى ينضج
3 – نضع قى الطاسة على النار الزيت و نضيف اليها البصل
4 – نضيف اليهم الفلفل الالوان و نضيف اليهم الطماطم و نقلب المكونات معا جيدا
5 – نتركهم على النار قليلا و نصبهم على السمكة فى طبق التقديم
بالهنا و الشفا
This article is copyright © مطبخ استراحة حواء
وصفات طبخ سهلة
0 التعليقات:
إرسال تعليق