الأحد، 4 أكتوبر 2020

طريقه تحضير كفتة الجمبرى فى الاسياخ

كفتة الجمبرى فى الاسياخ

الى كل عشاق المشاوى اليكم  كفتة من الجمبرى اللذيذ و المفيد بطريقة مختلفة و سهلى و بسيطة و قومى الان سيدتى بالتعرف على المكونات و طريقة التحضير

  • جمبرى مفروم
  • سمك فيليه
  • بقسماط
  • ثوم
  • كزبرة خضراء
  • شبت
  • بيض
  • زنجبيل
  • جزر
  • فلفل الوان
  • اعشاب
  • كارى
  • ملح و فلفل اسود
  • خلة
  • زيت

طريقة التحضير:

الطريقة :
1 – نضع فى الكبة الزنجبيل و الثوم و الجزر
2 – نضيف اليهم الفلفل الالوان و الكاى و الاعشاب و الملح
3 – نضع معهم الفلفل و السمك و الجمبرى و نقوم بفرم المكونات جميعها معا فى الكبة حتى تتشكل كالعجيننة
4 – نضيف اليهم البقسماط و نفرمهم مرة اخرى
5 – نقوم بتشكيل العجينة الى اصابع و نضعها فى الخلة و نقوم قبشويها على الشواية بعد دهنها بالزيت
تقدم فى طبق التقديم و بالهنا و الشفا
  Read more...

This article is copyright ©  مطبخ استراحة حواء


وصفات طبخ سهلة

0 التعليقات:

إرسال تعليق