الأحد، 4 أكتوبر 2020

طريقه اعداد كفتة سردين المشوية

كفتة سردين المشوية

الى كل شعاق الاسماك اليكم طبق من سمك السردين من الاسماك اللذيذة الشهية تعلمى يا سيدتى ان تعدى لزوجك الحبيب تلك الاكلة المتميزة من كفتة السردين المشوية فى الفرن

المقادير:

  • كيلو من السردين المخلى و المفروم
  • حبة من الفلفل الاحمر الحار المفروم
  • 2 بصلة مبشورة
  • ملح حسب المذاق
  • ملعقة كبيرة من الخردل او المستردة
    ملعقة كبيرة من الدقيق
  • 5 ملاعق كبيرة من البقدونس و الكزبرة المفرومة فرما ناعما
  • رشة زنجبيل بودرة
  • كمون مطحون
  • بهارات

طريقة التحضير:

الطريقة :
1 – قومى بخلط كل من السردين المفروم و البصل المفروم و الفلفل المفروم معا خلطا جيدا
2 – يتم اضافة كل من البهارات و الملح و الكمون و الزنجبيل و البقدونس و الكزبرة المفرومة الى ما سبق
3 – يتم اضافة كل من الدقيق و المستردة الى ما سبق
4 – يتم خلط كل المقادير معا خلطا جيدا
5 – قومى بتشكيل اقراص من الخليط السابق و من ثم عليكى بقليها فى الزيت الساخن فى مقلاة على النار لمدة ربع ساعة مع تقليبها على جميع الجهات
تقدم و بالهنا و الشفا
  Read more...

This article is copyright ©  مطبخ استراحة حواء


وصفات طبخ سهلة

0 التعليقات:

إرسال تعليق